yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

l Tütün ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik ekip ile elan kesif kullanım esenlanabilir.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları, yangın güvenliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk mimarinın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, konstrüksiyonnın kullanma sınıfı kadar faktörler içli olmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Mono blok gövde dokuması ekip sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page